miércoles, 21 de octubre de 2009

Un, dos, tres i quatre.

Habitatge, recerca, immigració i infraestructures. Amb el Pacte Nacional per a les Infraestructures, signat el passat divendres pel president de la Generalitat José Montilla, representants d'agents socials, d'administracions i institucions locals, organitzacions empresarials i del treball, i grups parlamentaris, s’han assolit els quatre grans acords amb què es va comprometre el president Montilla en el seu debat d’investidura, i tots ells han estat inspirats en una mateixa estratègia: l’ampli consens social.

L’acord contempla un total de 130 actuacions en mobilitat, aigua, residus, energia i telecomunicacions amb una inversió a executar de 100 milions d’euros fins el 2020 i donarà servei a una població d’entre 7,5 i 8 milions d’habitants. Amb la signatura d’aquest pacte, el govern d’entesa capgira el dèficit històric en infraestructures de Catalunya i ens consolida como motor econòmic del país.

5 comentarios:

Joana dijo...

Jo també crec que és un bon pla.

Anónimo dijo...

Francisco Velasco escribe: GÜRTEL ANIDA EN EL PSOE

"Voy a pedí patí lo mismo que tú pamí", expresaba un antiguo maleficio. Después de meses de desenfrenado acoso mediático, ahora resulta que el caso "Correa" también está chorreando al partido de los cien años de honradez. Cien años. Lo que no dice es de qué siglo. O de qué milenio. La historia nos muestra que esos cien años no se aplicaron ni al siglo XIX ni al XX ni a lo que llevamos de la actual centuria. El PSOE está, al parecer, inmerso en pleno escándalo de corrupción. Nada nuevo bajo el sol.

Los filesios, malesios, ibercores, boes, aídas, y tantos otros no fueron manchitas en un historial impoluto. En absoluto. Dichos ejemplos no eran sino excrecencias de una enfermedad que afectaba severamente a los órganos del Partido que, entonces, dirigía don Felipe González. Ahora, después de crucificar sin contrición a los peperos, resulta que los psoecialistas han mamado de la teta Gürtel. ¿Será verdad? ¿Es sostenible la idea de que se acaba el Estado de Derecho cuando gobierna el PSOE? ¿Hasta qué punto se ha implicado el psoecialismo balear en la imputación realizada a su socia, la señora Munar?

Resulta claro que Teconsa pertenecía a la trama empresarial del señor Correa. Y meridiano, que Moncloa ha venido adjudicando obras a esta empresa hasta superar los trescientos millones de euros. Prístino, que los staffs del complejo presidencial de Zapatero no han desmentido los hechos. Evidente, que ningún personaje monclovita ha reaccionado ante las gruesas declaraciones de Camps: "el PSOE dejará el Gobierno de España por dos ´G`: los GAL y el Gürtel".

El maleficio se descubre en quien ídolos de honradez esculpe y, sin embargo, están afectos por la avaricia. Si al menos callaran. Si tuvieran la prudencia, ya que no la decencia, de callarse, al menos evitarían que la podredumbre que a los demás imputan sobre ellos recaigan. La política no es una ciénaga. La pasión aferra más que lo que la razón arrastra. Gürtel ha podido cavar la fosa de Rajoy. El problema es que el líder popular se libere de la muerte política por mor del envilecimiento del enterrador. Dos por uno, mejor ninguno.

Con vil dinero, tendrás vela y candelero; sin dinero vil, ni candil. Ninguna loba pare corderos. ¿De quién el Gürtel? ¿Dónde su nido? ¿Qué harás destino que no nos zarandees? Dios los cria y ellos se juntan. Cíñanse, muy fuerte, el Gürtel y sujeten viperinas lenguas.

Anónimo dijo...

Montilla viatja a Algèria amb 100 empresaris en busca de noves oportunitats de negoci: el president advoca per reforçar el lideratge empresarial català.

Salut

Anónimo dijo...

Sobre tot quan està posant les bases per la deslocalització a països on la mà d'obra i els drets dels treballadors són infinitament inferior a les nostres.

Tot un gran treball!

Anónimo dijo...

Puig conspira contra el president de l’ACM

El número 2 de CiU, Felip Puig no és gaire amic dels companys de partit que s’aparten de les seves doctrines. Per aquest motiu, l’objecte actual de les seves conspiracions és Salvador Esteve, alcalde de Martorell i president de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques.
El motiu? Doncs que Esteve ha signat els Pactes Nacionals impulsats pel president de la Generalitat, José Montilla. Aquesta bona disposició al pacte no ha agradat a Puig, que ara mou fils per castigar-lo. Es dóna el cas, a més, que Esteve i Montilla mantenen una bona sintonia des que el segon era alcalde de Cornellà.

Pujolvergent