lunes, 24 de marzo de 2008

Terres de l’Ebre:

“On t’aturen els detalls”, port del Fangar, l’illa de Sant Antoni, l’illa de Buda, la Tancada, l’Encanyissada, port dels Alfacs y tantos rincones de esta comarca donde puedes apreciar la naturaleza en su máxima intensidad, el agua, el río, la naturaleza, “Lo riu ès vida”.






Días de descanso, de lectura, me gustaría mirar por la ventana como lo hacía Bruno el joven protagonista de la novela de John Boyne “El niño con el pijama de rayas” memorizar cada detalle, cada sensación… “Pegó la cara al cristal y vio lo que había fuera, y esta vez, si bien sus ojos se abrieron desmesuradamente y sus labios formaron una O, sus manos permanecieron pegadas a los costados porque algo le hizo sentir un frío y un temor muy intensos”…, una historia de amistad… “Y entonces la larga habitación quedó a oscuras. Pese al caos que se produjo, de algún modo Bruno logró seguir sujetando la mano de Shmuel; no la habría soltado por nada del mundo”… una novela sobre un hecho que nunca volverá a pasar… "pasó hace mucho, mucho tiempo, y nunca podría volver a pasar nada parecido. Hoy en día, no.”

Y por fin de vuelta a casa, al trabajo, a la rutina diaria, durante estas vacaciones han fallecido 55 personas en las carreteras, 44 menos que en 2007, un dato esperanzador que hay que seguir mejorando.

La Comisión Ejecutiva Federal del PSOE trabajando a tope, José Antonio Alonso ha aceptado el cargo de portavoz del PSOE en el Congreso que se hará oficial el próximo miércoles. Ramón Jáuregui será el número dos del grupo socialista. En el Senado, Carmela Silva será la nueva portavoz del PSOE, Ruht Porta será la número dos en el senado. Enhorabuena.

Salud y repulsa al atentado de eta en Calahorra.

16 comentarios:

Anónimo dijo...

Tendrias que ser tu el portavoz en el congreso, como eres un bocazas... lo que entonces seguro que te querría el PP.

Socialista de debó, no del PSC

Toni Soler dijo...

Pienso que lo hará mejor José Antonio Alonso, gracias.

^^ Salud

Anónimo dijo...

Mentirá menos que tu ??????

Anónimo dijo...

¿Hablais de Fernando?

Anónimo dijo...

Como es que has vuelto con el trabajo que hay de lo tuyo.
PELACAÑAS !!!!!

Toni Soler dijo...

El término pelacañas, adoptado del catalán “pelacanyes” no figura en el diccionario de la lengua española.
Nuestro país es contradictorio pero encantador, donde puestos a pelar los catalanes pelan cañas y los castellanos gatos. Un pelagatos pues, según la RAE, es una “persona insignificante o mediocre (de poco merito tirando a malo), sin posición social o económica”.

En fin... por favor, argumentar que sabéis, no necesitais utilizar términos despectivos.

Anónimo dijo...

No se de que "país" hablas.
Yo solo tengo uno, y en ese se llama PELACAÑAS (pelacanyes en Català, el idioma de MI país) a la gente que, como tu mismo has definido, sois lo que sois.
Te escribo en Castellano para que no tengas que usar el traductor ya que en mi país TODOS somos bilingües, en el tuyo no.
No pidas argumentos, ya sabemos que no tienes y por eso los pides.
No pidas respeto cuando tu nunca lo has tenido.
No pidas NADA, puesto que nunca has ofrecido NADA.
Intenta callar.
Cuida tu rebaño e intenta que los "cabestros" de "les terres de ponent" no te espanten el "ganao".
Si te sientes mal....te jodes.

Toni Soler dijo...

No, no me sienta mal, de aptitudes como la tuya se ha escrito mucho, es el tema de fondo del libro que menciono en este post, “ el niño con el pijama de rayas” (por cierto está editado también en catalán). Mi carácter, mi educación como la de la mayoría de los catalanes, no permite que me sienta mal. Recorda, abans de burlar-te d'algú, mira bé com ets tu

Sergi dijo...

Bona pedagogia Toni, "Recorda, abans de burlar-te d'algú, mira bé com ets tu". L'hauries de posar en pràctica. Ho dic referint-me a quan parles dels problemes Mas-Duran, o últimament dels "problemes" d'ERC. Suposo que al PSC-PSOE també en teniu. Així que preocupa't dels vostres problemes. I més si no saps de què parles, i el què és pitjor, quan parles influït per mitjans de comunicació, que tots sabem que no són gaire fiables... per allò de la imparcialitat que en diuen.

No demanis arguments. El primer que no els té, ets tú. Explica allò de "lo inUtil de votar otras opciones". Quins arguments tens per defensar aquesta afirmació?? En tens?

Toni Soler dijo...

Fes memòria Sergi:

Explicar???, tu has d'explicar per què menteix quan dius que Maria Soler es va pujar el sou no més prendre possessió del seu càrrec, o per què menysprees, cridant incompetents als companys del grup municipal socialista. Basta de demagògia.(29.1.08)

Sergi dijo...

Crec que ho he deixat bastant clar perqué anomeno incompetents al sr.Aguilar, al sr. Yepes, al sr. Martinez Diaz/Dies i a la sra. Maria Soler.
El sr. Aguilar ha demostrat sobradament en la seva etapa a esports i ensenyament la seva incompetència. El Sr. Yepes ha demostrat sobradament que no té capacitats per estar al capdavant de cap regidoria.(Una sèrie d'aconteixements em dónen la raó). El sr. Martinez no pot estar a Medi Ambient i dir que fer malbé el paisatge, el riu... és assumible.
I la sra.Alcaldessa no busca el diàleg, busca la imposició de la Majoria Absoluta, passant del que diu la majoria de votants del poble. És a dir l'oposicó.

Pel que fa al tema del sou... t'agrairia posséssis el meu comentari aqui(copiar pegar, que veig que ho domines) per argumentar-t'ho correctament.

Anónimo dijo...

Ho tens complicat Soler.
Aquest "nano" argumenta, no es com el teu ramat que menja i rumia i mai acaba de pair, regurgita i torna a rumiar.
No ets exemple de res quant dins el teu "corral" la gent ni es parla i fins i tot alguns es giren la cara pel carrer.
Tu ets el responsable de l'agrupació ? Si ho ets, ets el culpable de la situació.

Toni Soler dijo...

Sergi:
Per a tu, tot val, i nosaltres hem de donar explicacions?.
L'únic comentari teu, bé rebut en aquest blog, és la rectificació a les teves mentides. Gràcies.

Amic anònim, no hem de confondre els arguments amb la demagògia.

Anónimo dijo...

Ho tens complicat Sergi.
Aquest tio no raona.
Desprès diran de la "cienciologia" com a paradigma de secta.
Deixa d'escriure en aquest pamflet i dedicat al teu (molt bo per cert)i veuras com no te visites i per tant es quedarà sense feina fins la propera campanya que tornarà a tallar pancartes (a no ser que perdi el càrrec al pas que va)

Sergi dijo...

Però Toni... quines mentides? Copia i pega els comentaris exactes amb les meves mentides va! Siusplau! Siusplau!

Qui sou "nosaltres", que vols dir que t'ajuden a esriure?
Jo sempre raono el que dic, dóno arguments. Ets tú el que parles per parlar, ets tu qui escriu sobre els problemes dels altres(problemes, segons la premsa que tu llegeixes) Potser podries parlar sobre el teu partit, i de com esteu intentant que el PSC tingui pes al govern espanyol. Visca aquell "el PSC no depèn del PSOE" del sr. Montilla al Parlament. Toni... un consell... culturitza't, no caiguis en la mala temptació d'intentar criticar allò que per als teus coneixements és incriticable perqué no aconsegueixes tenir arguments de nivell, què dic de nivell... ni tan sols tens arguments.

M'agrada escriure en aquest blog, em serveix de pràctica.

Toni Soler dijo...

Todos conocéis mi afición por la lectura, libros, periódicos, revistas. Sergi Santamaría critica la influencia que recibo de la prensa que leo ¿?, PLANCHAZO ¿que puede tener contra el diario AVUI+?, es al único periódico al que estoy subscrito.

Hablando del tema voy hacer un poco de propaganda porque el periódico se lo merece, subscribirse es muy sencillo, domicilias la cuota y te envían a casa unos vales que llevas a la librería y lo canjeas por el ejemplar del día, este sistema tiene ventajas sobre otros que te envían el periódico a casa, pues no te desaparece del buzón, además si sales fuera unos días, coges los vales y los canjeas en la librería más cercana. El carne de socio te sirve para beneficiarte de los descuentos y ofertas que se ofrecen en la página del Club de l’Oci, se puede pedir más. Para aclarar cualquier duda podéis llamar al 902 884 252 Antoni atenderá vuestra llamada amablemente.

Salud.