miércoles, 16 de febrero de 2011

El govern dels millors (2)

El govern dels millors ha estat la màxima del President de la Generalitat Artur Mas, al menys fins avui. En tot cas, sinó és així que algú ho expliqui.

Condemnat i indultat (pel PP)
El recentment nomenat Director General de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball, Ramon Bonastre, va ser condemnat a un any de presó menor i inhabilitació absoluta durant sis anys i un dia per exercir qualsevol càrrec públic, per un delicte de malversació i cabals públics. A Bonastre també li va ser suspès el dret de sufragi durant el temps de la condemna. Afortunadament per Bonastre el Consell de Ministres -llavors presidit José Maria Aznar-, va aprovar el seu indult a proposta de la llavors Ministra de Justícia, Margarita Mariscal de Gante.

Els familiars
Lluis Recoder publica en el seu blog, "he buscat els millors per a cada lloc", pot ser. Jo no sóc amant de refranys però... “val més el dolent i conegut que el bo per conèixer” diuen. Hi ha algú millor que un conegut proper per ser nomenat amb sou a càrrec de tots els contribuents?. Oriol Puig, germà del conseller de Interior, Felip Puig, ha estat nomenat director del Servei Meteorològic de Catalunya; Assumpta Farran dona de Pere Macias, diputat de CiU, també ha estat nomenada directora de Qualitat Ambiental; Núria Burguera dona del exdiputat de CiU Enric Ticó, curiosament ha estat la millor per arribar a la direcció de comunicació del Port de Barcelona, i Meritxell Lluis dona de altre diputat de CiU, Josep Rull, ha estat la millor per ser designada assessora del conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder.

El CV
Dels mèrits de Xavier Martorell ja he parlat fa poc en aquest blog. Prat i Coll serà al proper delegat de la Generalitat davant la UE, que ja va ser nomenat per Aznar ambaixador davant l’OTAN. Susanna Bouis, ex delegada del Govern Aznar en Catalunya serà directora general de la Funció Pública i Josep Martí, exdirector de Comunicación de la Subdelegación del Gobierno Aznar en Tarragona, serà secretari de Comunicació del Govern, Susana i Josep son matrimoni.

Bé, potser no són els millors però el canvi ha fet palès una gran família.

3 comentarios:

Eastriver dijo...

Bufff, hi ha coses que no s'entenen. Sembla el govern del tot i que... com diuen a Polònia. Volen contentar a tothom. Típic de CIU.

Joana dijo...

Anem bé... ni que ja ens ho pensabem no?

Toni Soler dijo...

Ells no volen contentar a tothom, volen al seu propi enriquiment i que la resta continuem satisfets amb la feina feta, la prova és que els millors no han tingut les mateixes oportunitats que els nominats, però com diu la Joana, ja ho pensàvem.