viernes, 21 de mayo de 2010

Ètic o legal

El blanqueig de diners és un procediment que consisteix en legalitzar, davant les administracions públiques, els diners obtinguts a través d'activitats il•legals, o activitats legals però obtinguts de forma irregular, per exemple sense facturar. Al procés de legalitzar aquest diner negre se li diu blanqueig de capitals.

Quan Felip Puig afirma respecte als diners lliurats per Millet a la Fundació Trias Fargas, que “tots els ingressos han estat regularment fiscalitzats", no pot ignorar també, que la regularització fiscal de capitals, depenent de la procedència dels diners pot tractar-se de blanqueig, extrem que la justícia ha d'aclarir com més aviat, millor. L'opinió pública decidirà finalment entre l'ètic i el legal del cas.

5 comentarios:

Joana dijo...

I tan "puretes" com volen ser...

Anónimo dijo...

Es lo de siempre, Ciu de Abrera tamebién apoya a la ex-recaudadora que sustrajo dinero y la ha "fichado" aceptado como simpatizante o militante.

mas de lo mismo !!!!
que verguenza !!!

Anónimo dijo...

M'agradaria saber perquè no expliquen més coses del que fan els socialistes amb el nostre poble perquè se l'estan carregant físicament, mediambientalment i a nivell de sentiment de pertànyer a un poble i reduint-lo a poble dormitori.

Anónimo dijo...

Parlem del Bartomeu Muñoz i el seu col.lega "Luigi"?
No falla,entre CiU i vosaltres es ón es cou el bacallá.
Ja ho sabeu,si voleu "pillar cacho" a Can Sociovergent heu d'anar(afiliar).
Tan politicament i constitucionalment correctes ells!

Anónimo dijo...

Aquí el que ha pillao cacho ha sido el amigo David Lopez ex-ada ex-dios e ideologo en excedencia de Ciu.

El tio a pillao UN CACHO DESPIDO que como Millet no le ponga pisito i pension, nuestro entrañable calvito nos va a coger la depre y nos va privar de sus valdanicas (de Valdano) i insufribles diatribas politicas.
¡ que penita!