viernes, 13 de febrero de 2009

Sonidos de cambio. Patxi Lehendakari

El Secretario General del PSE-EE y candidato a la Lehendakaritza, Patxi López, se comprometió hoy, ante el árbol de Gernika, a defender "la libertad, la paz y el desarrollo del autogobierno". y aseguró que "la política de frentes tiene en Euskadi fecha de caducidad: el 1 de marzo".

Tú tenacidad por alcanzar mayores cuotas de libertad y de justicia social para tú pueblo, te dará la fuerza necesaria para no desfallecer en estos días de intensa y decisiva campaña, la fuerza del cambio te acompaña. Salud Patxi.

11 comentarios:

Anónimo dijo...

Aupa Patxi, Euskadi se merece esa paz y tranquilidad tan deseada. Los ciudadanos no quieren vivir con el miedo siempre acechando en las casa vecinas y en las calles. Suerte, el pueblo se lo merece.

Anónimo dijo...

Euskadi mereixia unes eleccions democratiques. El poble basc mereixia poder votar a qui volgués. En quin país vivim?? Quina democracia tenim?? Quina democràcia és la que nega a un partit presentar-se a unes eleccions?
Després voldrem la pau. Després direm que som dialogants i parlarem de "talante" i mil tonteries més.

Toni Soler dijo...

Lament que les teves pròpies contradiccions t'afectin d'aquesta manera, la democràcia que tenim (bona o dolenta) és la mateixa a la qual tu as promès lleialtat al Rei i guardar i fer guardar la Constitució, això no és cap tonteria, com tampoc són tonteries la pau, el diàleg o el tarannà.

Anónimo dijo...

M'acabes de demostrar que ets una persona d'una ideologia molt primitiva i sense espai per a la reflexió personal. Ets una persona d'una ideologia de manual ideològic del PSOE.
Que té a veure el rei en aquest assumpte?? Si ell com a Cap d'Estat potser hauria d'haver actuat i dir : senyors això és una democràcia i tothom té dret a estar representat.
Però no ho ha fet. De fet el rei fa molts anys que ha desaparescut de l'escena política.
I de contradiccions res, Toni. Guardar i fer guardar l'actual Constitució, i tant. Guardar-la a l'estanteria dels llibres antics.

Ara fora conyes, Toni. Què passa que per haver jurat el que vaig jurar no puc ser crític.??? On aniriem a parar si deixem de ser crítics...
Que passaria si a dins del propi partit al veure actuacions que no ens agraden calléssim tots pel fet de pagar una quota de militància???
EL que tu practiques es una política primitiva primitiva.
Defensar a capa i espasa personatges que no mereixen cap defensa.
Per exemple:
Recordes la frase de l'alcaldessa que ultimament ha sortit en un paper que deia que l'augment de l'IBI no suposaria en cap cas més de 15 euros trimestrals??? Això ho va dir i no és cert en molts casos, de fet em consta que bastanta gent ha entregat aquell paper. Però segur que tu tens paraules per defensar l'alcaldessa encara què sàpigues que es indefensable perque no tenia raó. I fins i tot quan ho saps ets capaç d'argumentar amb arguments que t'han fet creure i que un cop rebatuts(com és el cas del paper) han quedat en ridicul, i tot i així els seguirás defensant perque no ets capaç de tenir una propia argumentació sense ficar la pota i contradir-te.

No considero que sigui una contradicció dir que Demokrazia Hiru Milloi i Askatasuna haurien de ser presents a les eleccions basques. I no ho considero perque tinc opinió, i considero que en el sistema polític del qual jo en formo part, com tu bé has dit, haurien de tenir lloc totes aquelles opcions que ho vulguin. Perque després el poble, sabi i sobirà com és, decidira si és una bona opció o no.

Toni Soler dijo...

Tonterias..., coñas..., persona primitiva... un desembarcament exemplar de reflexió ideològica, el teu menyspreu fa plorar.

Dol tu doble moral? o tu immoralitat?, la moral d'un republicà que promet lleialtat al Rei. D'un independentista que promet guardar i fer guardar la constitució que empara la unitat d'Espanya de forma indissoluble.

Això és coherència política? Això és ideologia de veritat? Doncs bona lliçó que em dónes. Pots criticar avui el que consideris convenient, demà la teva moral tornarà a decidir sobre el tema. Potser, votar NO a una pujada de taxes i impostos del 3’5% a Abrera. Potser, votar SI a una pujada de taxa i impostos del 4’9% a Martorell. Això és defensable per tu quota de militància??? Això és coherència???

Petons

Anónimo dijo...

A mi el que els companys de Martorell facin és cosa seva, perquè són ells els que coneixen les necessitats de Martorell.
Aqui votem en conseqüència amb la realitat de gestió d'Abrera.
Les teves paraules potser fan mal als republicans del teu partit, i recorda que a la agrupació socialista d'Abrera hi ha republicans que igual que jo han hagut de jurar o prometre coses que no farien si no fós perque és la única forma de canviar la societat. Per ocupar un càrrec públic, que considero és la millor forma de poder canviar la societat, malhauradament s'han de prometre, perque crec que jo no vaig jurar res. I les promeses, Toni, saps perfectament que serveixen de poc, i sinó pregunta a ZP, a Maria Soler... i a tants d'altres.
Seguim en un país on s'imposen coses Toni, i per aixo estic en política... per intentar canviar-les.

Aixuga't les llagrimes. Però t'haurien de fer plorar altres coses com per exemple les contestacions del sr.Solà durant els plens, també del sr.Merino, anteriorment del sr.Yepes i sra.Novell. Dubtoses paraules de la sra. Marcos i de l'alcaldessa. Així com la gestió dels diners públics del govern municipal.

Toni Soler dijo...

Massa demagògia utilitzada per a combatre "mi primitiva política", paraules malgastades per qui no vol "mirar" més enllà del terme municipal d'Abrera, però si li permet la seva incoherència ideològica mirar a Euskadi.

Dius(..) i per això estic en política(..), de moment estàs on estàs gràcies al treball realitzat pels teus companys durant anys i per la malaltia de Frances.

Petons

Anónimo dijo...

He parlat d'Euskadi perque l'article parlava de les eleccions basques. Has sigut tu que en un comentari has arribat a la politica municipal. Posteriorment jo he rebatut el que havies dit.


I per cert no has pensat un parell de coses:
1- Sóc on sóc perque jo vull, i no només per la feina dels meus companys.
2- Sóc regidor també, a més del que has dit, per la renúncia de dos dels membres de la llista d'ERC. M'ha sobtat que no hi penséssis, però ja t'ho recordo jo, no passa res.

Lògicament la feina feta pels meus companys, però em considero part d'aquesta feina. Perque jo també hi vaig ser a la campanya electoral.
Porto ja gairebé 3 anys treballant en el projecte d'ERC Abrera.

Toni Soler dijo...

Amén

Anónimo dijo...

si mejor no digas nada más, de echo, no entiendo como nadie pierde el tiempo en esté lo que sea,
Aqui, puede hablar todo el que quiera?? o solo quien tú decidas?
Aqui puede insultar todo el que quiera o solo quien tu decidas?
A ver, por si no caes, son preguntas de las que ya sé las respuestas....

Anónimo dijo...

La hija regresa a casa después de años de ausencia. Llora desconsoladamente, pues sabe que a su familia católica y practicante, no le va a gustar lo que les tiene que decir.
Su padre le pregunta:
- Donde estuviste tanto tiempo, sin escribir! sin llamar por teléfono! No sabes cuanto ha sufrido tu madre!
- Perdón, papá, pero es que me he vuelto prostituta...
- ¿Como? ¿Que? ¡Fuera de mi casa! ¡Desvergonzada, inmoral... mala hija!. Sabes perfectamente que en nuestra casa somos católicos practicantes,! Sinvergüenza, eres una sinvergüenza!!
- Papá, ya me voy... lo siento, te comprendo. Pensaba que me perdonarías y venia a regalarles este abrigo de mink y darle a mi mamá las escrituras de la casa en la Riviera Francesa, una cuenta de $500.000 dólares para los estudios de mi hermano y a ti papito, este reloj Rolex con diamantes y también un Porche Turbo modelo 2008, color negro, que está en la puerta.
- Hijita, ¿En que dijiste que te has convertido?
- En prostituta, papá¡
- ¡Uf! Que susto, había entendido ¡Protestante!, pasa, cariño, pasa....