jueves, 5 de febrero de 2009

Sentir vergonya aliena.

Som molts els ciutadans que esperem dels nostres representants polítics que desenvolupin la seva feina diària amb dedicació, transparència i honestedat, malauradament de tant en tant, casos aïllats avergonyeixen al ciutadà. L’espectacle de la Comunitat de Madrid amb la història de presumptes casos d’espionatge sembla un cas d’aquest, barreja d’interessos personals, polítics i econòmics .

Mariano Rajoy, des de la seva responsabilitat com a President del PP, ha de solucionar aquesta situació el més aviat possible, sinó ho fa, com vol que el ciutadà se’l cregui amb capacitat de solucionar problemes de major envergadura, com la crisis internacional, el terrorisme o la seguretat ciutadana?.

15 comentarios:

David dijo...

Estos del PP van cada día peor. Realmente se lo tienen que mirar si quieren ser la alternativa de algo. Actualmente está claro que no son ejemplo de nada bueno.

Pero bueno, como mínimo no matan ni secuestran, como hizo el PSOE con los GAL.

Francamente, ninguno de los dos se merece mi aprobación.

Toni Soler dijo...

El caso GAL está juzgado y sus responsables según su grado de implicación cumpliendo o han cumplido sentencia. Indudablemente, el caso también significó un importante coste político.

Por otra parte el sistema penitenciario garantiza la reinserción social de los presos con el cumplimiento del delito, la sociedad también tiene que aceptar esta reinserción y entender que con la pena impuesta por los jueces se cumple con el delito cometido. Otra cosa es odio, rencor, resentimiento, sentimientos sin valor en justicia.

Joana dijo...

Lo millor de tot és que busquen donar les "culpes" a uns altres, i les tenen a casa!
Tiren pedres fora per no parlar del "safarrancho" que tenen a casa.
Molts, quan no tenen arguments, treuen el gal, molt encertada la teva resposta.
Bon dia i un ptonet

Anónimo dijo...

"...esperem dels nostres representants polítics que desenvolupin la seva feina diària amb dedicació, transparència i honestedat,"

Totalment d'acord Toni, això és el que demanem, una bona manera de demostrar-ho seria començar per casa...per exemple fer aquesta auditoria que el govern del nostre poble es nega a fer.

Recorda, transparència....

Laura

Toni Soler dijo...

La honestidad es una cualidad humana y las personas honestas son coherentes con lo que dicen, hacen y piensan. El gobierno de nuestro pueblo se distingue precisamente por su dedicación, transparencia y honestidad y no hay ningún motivo para pensar que alguien ha perdido estas cualidades.

¿Para qué necesitamos una auditoría que demuestre que las personas honestas son honestas? Quienes tengan dudas hay tiene a los tribunales para que ellos mismos puedan ser coherentes con lo que dicen, hacen y piensan.

Salud

Anónimo dijo...

Els dubtes els han generat el propi equip de govern.
Un cop un informe d'intervenció declara l'incompliment d'estabilitat pressupostària, es generen els dubtes.
Els dubtes es generen un cop s'obliga a l'Ajuntament d'Abrera a aprovar uns Escenaris Pressupostaris Plurianuals a 3 anys vista.

Sincerament sona malament.
I qui són els culpables d'aquesta situació??? El govern municipal. Quin problema hi ha en demanar una auditoria?? Potser ens ajudaria a veure algun "fallo". On és la transparència.
Perque passes de parlar de transparència a honestedat?? Transparència ja hem vist que no n'hi ha. Quan trigarem a veure que no hi ha tampoc honestedat?? Quin serà el proper adjectiu??
Cada dia demostres més que ets una persona sense arguments, i que només et dediques a creure el que et diuen en el local de l'Agrupació, i que quan et rebaten aquests arguments, no saps per on tirar i fots la pota hasta el centro de la tierra i vas amb el wily foc a descobrir les entranyes de la terra.

Anónimo dijo...

jajajaj, nadie ha dicho que sean o no honestas, la auditoria serviría para detectar fallos que no necesariamente tienen que ser a conciencia, no dudo de la honestidad de las personas, si lo hiciese no se pediría una auditoria, si no que deberíamos ir donde tu dices, a los tribunales, no entiendo tu confusión, ahora, la auditoria a parte de detectar fallos ( involuntarios ) también detectaría si existiese alguna persona deshonesta, eso es cierto, pero sigo sin entender tu confusión.

Toni Soler dijo...

Haber que lo entienda, ¿es honesto llamar ocultos desde el anonimato a ser transparentes?, eso es decir, hacer y pensar como personas honestas, algo tendréis que ocultar.
Me parece coherente que desde intervención se haga un informe y darlo a conocer ¿no es transparencia?

Anónimo dijo...

Estic d'acord amb el comentari signat per Pedrito Picapiedra.

Toni, només faltaria que desde Intervenció s'amaguessin informes... Ningú ha dit res, s'està parlant de la falta de transparència del govern municipal al no acceptar una auditoria.
L'argumentació del govern posant com a excusa l'altre informe que s'ha de fer evidencia que es indefendible negar-se a fer l'auditoria. Barrejar conceptes per confondre al poble a base de demagogia barata no és propi d'un partit d'esquerres.

Toni Soler dijo...

Pots dir-me com puc accedir a l'informe d'intervenció d'altre ajuntament?

Anónimo dijo...

I tant. Vas a l'Ajuntament que t'interessi i fas una instància. Igual que aqui.

Toni Soler dijo...

Digues un solament i sinó ho saps no facis més demagògia.

Anónimo dijo...

Toni Soler,

¿Por qué me borras los comentarios?

¿Acaso he faltado a alguien?

¿He realizado algún comentario vejatorio, calumnioso, amenazante...?

¿Es que no te gusta que te relate hechos reales?

David

Anónimo dijo...

Que vols que et digui?

Anónimo dijo...

ay toni toni toni, así que ahora como no puedes rebatirle, le borras los comentarios, jajajaj, ya te vale, co co co co co co co co