jueves, 27 de noviembre de 2008

Violencia de género y familiar.

Un coloquio organizado en Abrera por l’Associació Dones i Futur y l’Associació d’Abrera Contra la Violència de Gènere en la que han participado:

Núria Pont, Mossa d’Esquadra de Martorell del Grup d’atenció a les víctimes de violència.
Fernando Vicente, psicólogo de la Federació de Dones per la igualtat del Baix LLobregat.
Montserrat Navarro, Presidenta de la Associació Dones i Futur.
Pilar Cortadella, Técnica de Serveis Socials d’Abrera.
Antonio Villalba, Sargento jefe de la policía local de Abrera.
Y Toni Soler, vocal de l’Associació Abrera Contra la Violència de Gènere. (yo mismo, en labores de moderador del coloquio).


5 comentarios:

Anónimo dijo...

Ha sigut vergonyós el teu comentari de"la tela no está planchada porque quizá sea demasiado hombre".
Com a home he sentit vergonya aliena.
Com es pot fer un comentari masclista en una taula rodona precisament contra la violència de gènere.
Com pot un dels vocals d'Abrera contra la violència de gènere, fotre la pota d'aquesta manera.
És aquesta la mentalitat que com a secretari de formació vols donar als militants del PSC d'Abrera??
Vergonyós Toni, Vergonyós.

Llàstima que segueixi havent gent que pensi igual que Pilar Primo de Rivera. Llàstima que segueixi existint la mentalitat masclista i més penós que vulguis fer creure que lluites contra el masclisme, i contra la violència masclista.

Toni Soler dijo...

Sergi, reconèixer els meus defectes no suposa per a mi cap problema, que les teles estan arrugades és evident i solament la teva mania persecutoria cap a la meva persona t'encega i t'impedeix entendre el comentari.

L'exercici de l'autocrítica no existeix en el teu diccionari i si dediquessis la meitat del temps que utilitzes a criticar als altres a fer una mica per la societat alleujaries la teva amargor.

Un petó

Anónimo dijo...

Evidentment reconèixer que no saps planxar no és gens greu, no passa res. Simplement penso que la manera utilitzada no era l'adeqüada. És la meva opinió. Per excusar-te no fa falta un comentari masclista "quizá sea demasiado hombre". On anirem a parar????
És com si en una taula rodona sobre victimes del franquisme fas un acudit que no toca... són temes que fan mal.

I pert cert, no et tinc mania persecutòria. Tinc coses més importants en què utilitzar el meu temps.

I pel darrer comentari, la paraula autocrítica és una paraula que està al meu diccionari, igual que al de tothom (a no ser que hi hagi error d'impremta). I la faig servir sovint, i ultimament més que mai. I et diré més, penso que la crítica sempre és positiva.
I per últim dir-te que estic treballant per poder donar alguna cosa important a la societat, especialment a la gent d'Abrera. Ja veurás. Paciència. Tot arriba.

Toni Soler dijo...

Has trigat molt poc en contestar al meu comentari. Lo teu no és mania persecutòria cap a mi, és obsessió, estàs més pendent del meu blog que jo mateix. A més, ho utilitzes perquè et recordin.

Sobre si planxar o no, tu comentari és tan simple, especulatiu, infundat, avorrit i mal intencionat com quan asseguraves que solament llegia el País (segueixo abonat a l’Avui), m’estalviaré altres referències teves.

Sort en la teva nova ocupació Sergi, jo no tinc por a la democràcia, tot el contrari estic orgullós d’ella. No com tu (...), Sergi va dir: ...”un estat no democràtic com ho és l’espanyol”.

Petons.

Joana dijo...

Toni,
no opinaré sobre el vostre debat doncs no se molt bé de què va, però que un home s'impliqui en una Associació per lluitar contra la violència masclista, és un mèrit.
Aqui a Mataró encara no ho hem aconseguit.
Un petò