jueves, 26 de noviembre de 2009

Editorial exemplar.

La publicació en dotze diaris de Catalunya d'una editorial conjunta en defensa del Estatut és una iniciativa oportuna i encertada. Al marge d'aquesta manifestació tots sabem que un tribunal no ha de, ni pot, deixar-se influenciar per l'opinió pública.

Sobre qui ha d’influir, i pot fer-ho, l'opinió pública és sobre qui ha presentat els recursos d'inconstitucionalitat, fonamentalment el PP. Els seus dirigents haurien de revisar la seva actitud, contrària sempre a lo decidit lliurement pels ciutadans i els seus representants a Catalunya. Advertits queden que les conseqüències de la seva negligent actitud pot relegar-los a la solitud eterna. Rectificar és de savis, i la voluntat popular inapel·lable.

Crec que el modèlic exemple d'unitat mostrada pels diaris a Catalunya també hauria de ser al voltant del Govern de Catalunya, perquè la resposta ciutadana sigui en un moment donat, acord, unànime i contundent en defensa sempre del Estatut i com no, de la pròpia Constitució. Com he sentit dir molts cops, la resposta ha de ser a l’engròs i també al minorista.

4 comentarios:

Joana dijo...

Crec que ha estat un editorial molt encertat, ja n'hi ha prou no?
Un petó

Anónimo dijo...

Los periódicos catalanes recibirán 28 millones en 2010

08:13 | 27 de noviembre, 2009 Redacción

El gasto previsto en publicidad para 2010 supera los 70 millones de euros. Las ayudas se dirigen a los periódicos en catalán o aranés.

Com sempre: tot té un preu!!

Anónimo dijo...

Tens que estar molt ven relacionat amb El Periodico, ja que surt publicat el teu escrit.

Toni Soler dijo...

No tinc relació d'amistat, ni conec a ningú que treballi en El Periódico ni en cap altre mitjà de comunicació.