martes, 28 de diciembre de 2010

Dóna'm dotze.

Artur Mas ha estat escollit President de Catalunya a les dotze del mig dia del mes dotze. El número dotze és un dels nombres més utilitzats en la història de la humanitat.

Un any té dotze mesos, dotze són les voltes que dóna la lluna al voltant de la terra en un any, dotze són els signes del zodíac, dotze van ser els apòstols de Jesús, dotze van ser les tribus d'Israel, dotze hores té el dia i dotze hores té la nit.

Dotze estels té la bandera d'Europa, dotze són els raïms que mengem amb les dotze campanades en la nit de cap d’any, encara avui podem comprar a dotzenes, dotze són els cascavells del cavall de Joselito i dotze són els homes d'un tribunal popular que sense pietat, van haver de decidir per unanimitat la sentència d'un condemnat en la pel•lícula de Sidney Lumet…

Dotze són els Consellers que formen el nou Govern de CiU, Artur Mas, President; Joana Ortega, Governació i Relacions Institucionals; Andreu Mas-Colell, Economia i Finances; Felip Puig, Interior; Ferran Mascarell, Cultura; Irene Rigau, Educació; Lluis Recoder, Política Territorial i Sostenibilitat; Josep Maria Pelegri, Agricultura i Medi Natural; Josep Lluis Cleries, Benestar i Família; Boi Ruiz, Salut; Pilar Fernandez, Justícia; Francesc Xavier Mena, Empresa i Ocupació.

La dita grossa:

.- Artur Mas “Déu ens lliuri d'una majoria absoluta del PP”
Els resultats electorals en democràcia són el resultat de l'expressió popular i han de ser acceptats per tots.

.- Boi Ruiz: "Tots haurem de fer sacrificis"
I els que ens sacrifiquem sempre?, ara una altra vegada.

Mas: "Con menos dineros tenemos que hacer más y explicarlo mejor"
.- Lluis Recoder ha reconocido que no sabe como hacer "más y mejor con menos"
Però sap com pujar els peatges el 3'45% de mitjana

1 comentario:

Eastriver dijo...

Una dotzena doncs... En una cosa coincideixo amb Mas: Deu ens lliuri d'una majoria absoluta del PP, Deu ens lliure de la democràcia entesa al hispanico modo. Salutacions