jueves, 23 de julio de 2009

Solitud social

L’actitud de CiU respecte al nou sistema de finançament autonòmic provoca que, per primera vegada en la història, la coalició se situï en una posició extrema i no compartida per altra formació política a Catalunya. Aquesta situació extraordinària és conseqüència de la solitud social imposada pel seu líder Artur Mas que manté a CiU en l’oposició malgrat haver guanyat dues vegades consecutives les eleccions al Parlament de Catalunya.

Però la solitud de CiU té una explicació lògica, a més de ser l’única formació política catalana que s’oposa a l’acord, la coalició rema contra corrent quan més del 50% del seu propi electorat considera positiu el pacte, i és recolzat per totes les organitzacions patronals i sindicals de Catalunya

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Però això no ha estat una manera de sobreviure per mantenir la unitat d'un govern tripartit que no es manté per enlloc, vaja de mantenir la cadira, a qualsevol preu, més aviat baix, això sí?

Anónimo dijo...

Sr. Soler, algunos agradeceríamos que usted mismo o algunos de sus amigos nos explicasen de qué va la siguiente información.
Incluso la misma alcaldesa, eso sí, si aún le queda tiempo.

1. Alcaldessa d'Abrera a dedicació exclusiva ( 38,5 h semanals)
2. Professora associada a la UB ( 12 h semanals)

Anónimo dijo...

una auditoria, ya!!!

Joana dijo...

Toni,
aquests de Ciu, només volen "la foto".
És una bona financiació, podía ser millor, cert, però jo crec que hem d'estar satisfets i treballar per millorar la mateixa.
Petons