sábado, 5 de enero de 2008

Noche mágica.

Hoy es la noche de reyes, la noche mágica, la noche de la ilusión inventada para hacer feliz el niño que todos llevamos dentro, espero que vuestros deseos se conviertan en realidad cada noche de este nuevo 2008, felices sueños.


La crisis de las infraestructuras en Cataluña es un hecho innegable, continuos y prolongados apagones, retrasos y mal funcionamiento en cercanías, colapsos en autopistas y aeropuertos.

Han corrido ríos de tinta intentando explicar los motivos que han provocado está difícil situación. La realidad es que quien pudo decidir mientras gobernaba, PP+CiU, no lo hizo, permitiendo con su aptitud irresponsable que se llegara a esta lamentable situación.

Mientras tanto, según un sondeo del Centre d'Estudis d'Opinió, la crisis de las infraestructuras dispara la insatisfacción de los catalanes a su nivel más alto, según está misma encuesta, PP y CiU son los partidos con más descontentos, también son los que se muestran más convencidos de que irán a votar en las elecciones generales de marzo.

Los responsables de la crisis, han generado el ambiente adecuado para mantener en tensión a su propio electorado, una baja participación en las elecciones siempre beneficia a la derecha. La crisis de las infraestructuras esconde una impecable gestión y la tenemos que explicar, ahora nos corresponde informar, divulgar, convencer a nuestro electorado, tenemos tres meses y lo vamos a conseguir, anem per feina.

6 comentarios:

Sergi dijo...

nit màgica, pero no a l'estació... on Maria Soler va tornar a fer un mítin amb l'intent de fer creure el cuento de "una señora me ha dicho que pida a los reyes un mercado municipal"... pobreta va fracassar i el poble per fi va despertar! ja era hora!

Toni Soler dijo...

Precisament parlo d’il·lusió.
Moltes vegades el dia a dia ens fa perdre de vista aquest sentiment que els infants tenen molt present però que nosaltres oblidem fruit d’aquest ritme tant trepidant al que ens arrossega la vida quotidiana.
No era aquesta il·lusió la què et va acompanyar a l'estació?

Sergi dijo...

la il.lusió que hi havia present la va espatllar Maria Soler amb el seu discurs. Precisament podriem dir que la cabalgada és una festa pels nens i la política no hi hauria de ser present. Que pinta el mercat municipal, que a més es començara a construir d'aqui molt poc? Perque segueix parlant de la construcció d'aquest mercat, quan ja està tot en regla...El "cuento" del mercat ja està del tot exprimit. No era el moment. Era el moment de donar il.lusió als nens. En fi ella s'ho va buscar, potser s'hauria estalviat la xiulada.

Toni Soler dijo...

Estem d’acord, la cavalcada és una festa de ... il·lusió Sergi, il·lusió. Tots els alcaldes de tots els pobles i ciutats del món catòlic reben als reis mags i transmeten a les seves majestats la il·lusió per les coses que desitgen els seus veïns, les seves paraules són sempre ben rebudes, menys per aquells que no tenen il·lusió i són arrossegats pel ritme trepidant de la vida quotidiana.

Sergi dijo...

No dubto ni dubtaré mai de la il.lusió de l'actual alcaldessa. L'únic que penso es que actes públics no són mitings.

Des d'aquí m'agradaria demanarte la reflexió sobre el tema de l'IBI. (Del qual m'extranya que no hagis parlat encara al teu bloc). Bueno no m'extranya, ja que tampoc surt publicat a la web de l'ajuntament.
Ja ens van prometre l'altre dia una reflexió, que espero hagin fet i facin tots els membres de l'agrupació socialista d'Abrera, i més després de veure el moviment de l'altre dia, on es va veure molt votant socialista.
Com ja vaig dir-li personalment a l'equip de govern: la pujada de l'IBI no estava en les 200 noves idees per Abrera. Vulguis o no, aqui s'ha amagat alguna cosa.

Toni Soler dijo...

Del mercat municipal tampoc, haurà temps per parlar de tot.